Skip to main content

Upptäck Östersund

Vinterparken

I Vinterparken finns aktiviteter med stor variation! I Äventyret hittar ni linbanan och vid Birgers lekland finns både snöborg och islek. Ut på Medvindens skridskois och längdspår är stora som små välkomna. Eller passa på att hänga i Vinterplayan och softa i en solstol.

Läs mer på vinterparken.se

Friskis & Svettis

Passa på att träna hos Friskis & Svettis i Östersund eller på Frösön.

Den 1-3 mars har du fri träning under bemannade tider med uppvisande av ackreditering. Bemannade tider finns på hemsidan: friskissvettis.se/ostersund/oppettider

Fritidsbanken

Låna sportutrustning — Fritidsbanken är som ett bibliotek fast med sport- och fritidsprylar.

Alla får låna. Stort utbud. Allt är gratis.

Läs mer på Fritidsbankens hemsida.

Multi Challenge

Multi Challenge i Östersund är det självklara valet för den som letar efter något kul att göra. Här hittar du de roligaste, klurigaste och mest spännande aktiviteterna under samma tak!

Den 1-3 mars får deltagare på Special Olympics Games 10 procent rabatt på Multi Challenge mot uppvisande av ackreditering.

Läs mer på multichallenge.se.

Jamtli

Jamtli välkomnar deltagare i Special Olympics Games genom att erbjuda idrottare från 19 år halva priset på entrébiljetten under perioden 1-3 mars 2024 mot uppvisande av ackrediteringskort. Besökare under 18 år har alltid fri entré tillsammans med vuxen. Se mer information på www.jamtli.com

Storsjöbadet

Storsjöbadet är ett dukat bord för dig som vill bada. Hos oss blir besöket precis vad du gör det till.

Du kan vara på lekhumör med familj och vänner, eller bara vara för dig själv en stund.

Deltagare på Special Olympics Games får halva priset på inträde till Äventyrsbadet mot uppvisande av ackreditering (gäller ej relaxavdelningen).

Läs mer på storsjobadet.se.