Skip to main content

Vi gör det tillsammans

Huvudsponsorer
Partners
Leverantörer

Vi har på nära håll sett vilken skillnad idrott, motion och den gemenskap det innebär, gör för människor med intellektuella funktionsnedsättningar. Vi vill fortsätta att vara med och bidra till detta.

Johan Glennmovd för Danir, moderbolag till Sigma

Malmö har sedan tidigare en lång tradition av att jobba med Malmö Open. Special Olympics Games blir ytterligare ett evenemang som pekar på vikten av idrott för personer med funktionsnedsättning. För Malmö är det viktigt att visa att idrott är för alla och att bidra till ett mer inkluderande samhälle.

Mats Schöldevenemangschef i Malmö stad

Special Olympics Games främjar arbetet för ett mer inkluderande samhälle och sätter viktigt fokus på förbättrad folkhälsa bland personer med intellektuell funktionsnedsättning. Fler personer från Skåne kan delta och spelen stärker Skåne ytterligare som idrotts- och eventregion.

Pehr Palmvd för Event in Skåne

Samarbeta med oss!

Special Olympics Games är genomförbart tack vare stöd och engagemang från våra samarbetspartners och sponsorer. Tillsammans gör vi att fler personer med intellektuell funktionsnedsättning upptäcker rörelseglädjen och uppnår sina drömmar.

Är du eller ditt företag intresserade av att stötta Special Olympics Sveriges verksamhet? Kontakta oss på info@specialolympics.se.